Superoplossing voor Kwiek '78 Heren-2

Afgelopen week is er in goed overleg met de beide teamsponsoren besloten dat de wedstrijdtenues voor onze toppers van Kwiek '78 Heren-2 nog een seizoen mee kunnen. De tenues zijn natuurlijk al prachtig en van dusdanige kwaliteit, maar omdat eens in de zoveel jaar de sponsorcontracten aflopen, worden tenues doorgaans na 4 seizoen vervangen.

Met de heer Dirk Wassenaar (van GSE Automatisering) en de heer Henk Bart (van Wijnimport J. Bart) is er een prachtige “verleggings-deal” afgesloten en lopen de mannen dit hele seizoen in dezelfde tenues rond.

Vanuit de vereniging zijn we blij en gelukkig met dit gebaar en kunnen dit bijzonder waarderen. Zowel GSE Automatisering als Wijnimport J. Bart zijn al jaren trouwe kledingsponsors van ons tweede team en met deze deal dus nog een vol seizoen te bewonderen op de wedstrijdshirts.

Namens het bestuur wensen we onze Heren-2 opnieuw heel veel succes toe, onder de bezielende leiding van “onze” Hans Tol, twijfelen we daar ook geen moment aan. Wanneer de mannen, net als afgelopen seizoen, weer volle bak gaan is zelfs het kampioenschap niet uit te sluiten. In de wandelgangen is zelfs Cor Kuiper al gepolst voor een platte wagen medio mei 2021.