Amateurvoetbal loterij!
zaterdag 12 juni 2021

Amateurvoetbal loterij!

Vanaf vandaag kan je loten kopen om Kwiek ‘78 te steunen en te supporten!  Met het geld dat we ophalen willen we spel- en trainingsmaterialen voor de jeugd gaan aanschaffen! 


Oranjefestival!
vrijdag 21 mei 2021

Oranjefestival!

Kwiek ‘78 organiseert uniek Oranjefestival!

Om geïnteresseerde jongens en meiden ook de kans te geven om te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is en om deze vereniging te leren kennen, organiseert Kwiek 78 op zaterdag 12 juni een uniek Oranjefestival bij Kwiek!

 


Trainingstijden
maandag 1 maart 2021

Trainingstijden

Jongeren t/m 26 jaar mogen weer! Bekijk nu de nieuwe trainingstijden gelden vanaf 3 maart >>>


Kopen voor Kwiek '78
donderdag 3 december 2020

Kopen voor Kwiek '78

Voetbalvereniging Kwiek '78 is aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten voor onze club te genereren. Deze clubactie kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.


Kwiek '78 corona protocol
donderdag 1 oktober 2020

Kwiek '78 corona protocol

Onderstaande documenten beschrijven het Kwiek ‘78 corona protocol welke m.b.t. het coronavirus en veilig sporten zijn opgesteld voor veldvoetbal en zaalvoetbal. Wij rekenen erop dat iedere betrokkene bij onze vereniging zich deze regels ter harte neemt en ook naleeft. 
De documenten zijn aan verandering onderhevig en kunnen naar aanleiding van nieuwe inzichten van een update worden voorzien.


Rookvrije generatie
zaterdag 1 augustus 2020

Rookvrije generatie

Kwiek '78 is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zijn daarom vorig seizoen begonnen de stap naar